Tomaattiviidakko

Taas oli maa valkoisena, kun raottelin ikkunaverhoja aamulla. No eipä se muutoin haittaa, mutta tällainen tomaattiviidakko on meillä Taimelassa. Ensimmäiset tomaatit kukkii jo. Myös kurkuissa on nuppuja. Saa nähdä miten ja milloin onnistuu näiden siirtäminen pihalle kasvihuoneeseen.

Pari viikkoa sitten posti toi minulle paketillisen tilaamiani taimilapsia. Ihania Amore petunioita, riikinkukkopetunioita, tuoksupelargoneja, salkoruusuja ja sammalleimuja.

Salkoruusuja olen yrittänyt kasvattaa aina silloin tällöin siitä lähtien kun näin niitä Skanssenilla täydessä kukassa. Menestys ei omalla pihalla ole ollut kovin loistava. Katsotaan miten se tällä kertaa onnistuu.

Tietoa kirjoittajasta

riikkatiina

Kirjoittelen meidän kotipihan tapahtumista. Meillä on sekalainen määrä koiria, kaksi lasta ja sekalainen tontti maalla sekä rajallisesti aikaa kaikkeen. Viime aikoina remonttipuuhat sisätiloissa ovat haitanneet pihanlaittoa, mutta tehdään mitä keritään ja jaksetaan. Kaiken ei aina tarvitse olla ihan tiptop, eikä tässä pihassa todellakaan ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *