Mukuloita, mukuloita

Nyt on selattu nettiä ja googletettu kevääksi kukkaloistoa. Rakastan keväällä voimakkaan värisiä kukkia, jotka luovat kontrastia muuten harmaanruskeaan maahan.

Tulppaaneista pidän ”pioni”-mallisista runsaan pyöreistä tulppaaneista, niiden lisäksi pitää olla idänsinililjaa ja krookuksia. Jättilaukat kuuluvat myös suosikkeihini. Tässä muutama tänä syksynä tilaamani kukkanen.

phpThumb_generated_thumbnail
Sun Lover
91602935
Monsella

Sun Loveria minulla on ollut jo pitkään, mutta nyt, kun uusimme kukkapenkit, niin tarvitsen ”tuoreita” mukuloita.

Kukkapenkkejä

Niitä on nyt muurattu harkoista kokonaista kolme kappaletta. Isoin on 3 metriä x 120 cm ja korkeus 60 cm. Laitan kuvia, kunhan hyvä sää ja kamera osuvat yhtä aikaa pihalle.

Tietoa kirjoittajasta

riikkatiina

Kirjoittelen meidän kotipihan tapahtumista. Meillä on sekalainen määrä koiria, kaksi lasta ja sekalainen tontti maalla sekä rajallisesti aikaa kaikkeen. Viime aikoina remonttipuuhat sisätiloissa ovat haitanneet pihanlaittoa, mutta tehdään mitä keritään ja jaksetaan. Kaiken ei aina tarvitse olla ihan tiptop, eikä tässä pihassa todellakaan ole.

2 thoughts on “Mukuloita, mukuloita”

  1. Eivätkö olekin ihania pienoisaurinkoja. Nämä kun nousevat mullasta, niin tietää kevään tulleen. Pitää käydä vierailulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *