Syklaamin punainen leikkimökki

Eikös vaan viime kesänä pihaamme pärähtänyt uusi (käytetty) vaaleanpunainen leikkimökki. Se vähän niin kuin pudota ”räpsähti” niille sijoilleen ja siihen jäi. Vähän hassusti vinottain. Vaan eipä haittaa. Meillä kaikki on muutenkin vinksallaan. Laitettiin viereen ”kasvimaa”, samaan tapaan vinoon ja heti näytti jo paremmalta.

Seuraavaksi tärkein juttu oli kävellä rautakauppaan valitsemaan maalit. Valkoista sisälle ja ulos, violettia sisälle, syklaamin punaista ulos ja vielä oveen mustikan sinistä. Syksyllä sitten vietettiin neidin kanssa aikaa maalaushommissa. Yllättäin maalauksen aikana selvisi, että tarvitsemme maalin myös lattiaan tai se jää kovin kirjavaksi.

Leikkimökin perälle olemme suunnitelleet tyynypesää, jotta siinä voi leikin lomassa ottaa pienet päikkärit tai lukaista muutaman kirjan.

Nyt kun kevätaurinko koputtelee oville, niin leikkimökin elämää on syytä taas jatkaa. Edustan viininpunainen kolmio pitänee maalata, lattia käsitellään myös ja sisustukseen neidillä on jo ”muutama” idea. Syksyllä ennen talven tuloa leikkimökki ehtikin toimia niin kepparitallina kuin Tylypahkanakin. Mitä lienee tuleva kesä tuo tullessaan?

Tietoa kirjoittajasta

riikkatiina

Kirjoittelen meidän kotipihan tapahtumista. Meillä on sekalainen määrä koiria, kaksi lasta ja sekalainen tontti maalla sekä rajallisesti aikaa kaikkeen. Viime aikoina remonttipuuhat sisätiloissa ovat haitanneet pihanlaittoa, mutta tehdään mitä keritään ja jaksetaan. Kaiken ei aina tarvitse olla ihan tiptop, eikä tässä pihassa todellakaan ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *