Tokko kouluun! osa 3

Kun kouluttaja tuli toisen kerran meille tuntui ihan siltä, kuin tämä ei toimi ollenkaan. Minulla oli käsivarret aivan mustelmilla Tokon hampaista. Ajattelin, että ollaan ihan hulluja kun edes yritetään tuosta saada kunnon koiraa aikaiseksi.

Kouluttaja kuunteli hetken ja mentiin sitten katsomaan Tokkoa. Tokko siirtyi namin avulla pienen häkin oven viereen, jotta sain oven auki ja tuli ”vapaa” käskyllä harjoitteluhäkkiin. Selvää edistystä! Hetken ryntäilyn ja hyppimisen jälkeen Tokko istahti jalkojen juureen hakemaan palkintoa. Lisää edistystä! Tällä kertaa laitoimme Tokolle jo tuon vihatun hihnan kaulaan. Ei mennyt tyystin tappeluksi. Edistystä sekin!

Seuraavaan tuntiin kolme viikkoa ja näitä harjoitellaan:

Samaa Jep-sanan vahvistamista. Hihnan kaulaan laittoa. Hihnan kanssa seisoskelua, kun Tokko tulee luokse ja hihna löystyy eikun namia suuhun.

Tietoa kirjoittajasta

riikkatiina

Kirjoittelen meidän kotipihan tapahtumista. Meillä on sekalainen määrä koiria, kaksi lasta ja sekalainen tontti maalla sekä rajallisesti aikaa kaikkeen. Viime aikoina remonttipuuhat sisätiloissa ovat haitanneet pihanlaittoa, mutta tehdään mitä keritään ja jaksetaan. Kaiken ei aina tarvitse olla ihan tiptop, eikä tässä pihassa todellakaan ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *